Vaste & tijdelijke locaties

Sep 22, 2019, 18:38
De Pastorie: Volledig en exclusief voor uw team!

De Pastorie: Volledig en exclusief voor uw team!

25 mei 2018

Heeft u team nood aan een extra boost, een dosis zuurstof? Wenst u een uitzonderlijke ervaring te creëren voor uw team? Een onvergetelijke locatie voor een product launch, meeting, teambuilding of een kick off? Dan is De Pastorie de juiste keuze: In dit authentieke landhuis geniet u van een full hotel service en beschikt u steeds over de volledige exclusiviteit van de locatie.

In functie van uw doelstelling, budget en profiel stellen we een uniek programma op, en bezorgen we uw team een onvergetelijke dag en/of verblijf!

Meer dan 60% van de grootste bedrijven van België (Trends Top 100) vertrouwen reeds op Wildtrails voor het organiseren van hun events, teambuildings en meetings!

U bent vrij om uw verblijf naar eigen keuze te in te vullen: Een avond zelf koken en de andere maaltijden door ons laten verzorgen is geen probleem, want maatwerk is onze job.

U kan beroep doen op ons om jullie een onvergetelijk verblijf te bezorgen, met teambuilding- of fun-activiteiten, een outdoor-omkadering, meetingsupport, ... en talloze andere mogelijkheden, steeds volledig op maat en volgens uw wensen!

www.vecmont.be

www.wildtrails.be

Meer van Wildtrails :

Wildtrails