Vaste & tijdelijke locaties

Sep 15, 2019, 18:32
Uw event in een trendy nightclub

Uw event in een trendy nightclub

16 mei 2019

De Antwerpse Cargo Club, een nightclub in het Schipperskwartier, heeft onlangs een volledige facelift gekregen. Met deze veranderingen beschikt deze trendy locatie over alle nodige troeven om verschillende soorten evenementen op een professionele manier te ontvangen.

Cargo Club, tot voor twee jaar bekend als Red & Blue, ligt op een boogscheut van het MAS. Het is dan ook de ideale locatie voor een evenement in het centrum van Antwerpen. Er is een ruim parkeerterrein op wandelafstand, maar er kunnen ook shuttles ingezet worden.

De stijlvolle, loungy club heeft een capaciteit van 300 personen zittend en 600 personen staand. Maar omdat deze eventlocatie in verschillende compartimenten kan worden onderverdeeld, kan er ook voor kleinere groepen een aangename sfeer worden gecreëerd.

Bedrijven en organisatoren kunnen in Cargo Club rekenen op een professionele ondersteuning. Het team staat klanten bij in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende totaalconcepten voor allerhande productpresentaties, recepties, walking dinners, gala-avonden, seminaries, persvoorstellingen en private evenementen. Het stoere karakter van de club en de aanwezige sound & light-installaties zijn op dit vlak enorme troeven.

Daarnaast leent Cargo Club zich ook perfect als creatieve omgeving voor een meeting of congres. U kunt er in alle rust en met de nodige comfort vergaderen. Er wordt gezorgd voor drank en versnapering naar wens, en aansluitend een luxueuze receptie of stijlvol walking dinner. Alles is mogelijk, tot en met de organisatie indoor teambuildings of workshops.

Wenst u een onvergetelijke indruk te maken op uw gasten? 
Neem dan gerust even contact met ons op.

TELEFOON +32 (0) 478 28 27 83 
E-MAIL info@cargoclub-events.be
ADRES Lange Schipperskapelstraat 11-13, 2000 Antwerpen
https://www.eventnews.be/nl/event-manager-guide/407-cargo-club