Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 8:08
Een idyllische nacht in het hart van het Wildpark

Een idyllische nacht in het hart van het Wildpark

19 maart 2018

Voor een onvergetelijke ervaring ga je naar het Domein van de Grotten van Han! Ontdek de mysterieuze Grot van Han en het indrukwekkende Wildpark. Vanaf eind april kan je midden in het Wildpark overnachten, in de toppen van de bomen!

Het Domein van de Grotten van Han kennen we natuurlijk allemaal van de mysterieuze onderaardse wereld. Maar had je al gehoord van het Wildpark, waar je op Safari kan gaan en o.a. de big 5 van Europa kan spotten: de elegante lynx, de fabelachtige wolf, de Europese bizon, de reusachtige beer en de beresterke veelvraat? Vanaf eind april kun je er ook de nacht doorbrengen in de goed uitgeruste Tree Tents, gespannen tussen de toppen van de bomen!

Het avontuur begint met je persoonlijke ranger die je rond sluitingstijd, bij het vallen van de avond, op sleeptouw neemt door het Wildpark. Hij vertelt je boeiende verhalen over de dieren die er wonen zoals de herten, moeflons, oerossen, Przewalskipaarden en damherten. Nadien kan je even uitrusten op het terrasje voor je tent, vanwaar je kan genieten van een panoramisch zicht op de vallei en de dieren.

Voor het diner staat een barbecue ter beschikking of je kan wat napraten rond een knisperend kampvuur. Daarna is het tijd voor een zalige nachtrust in je tent onder een fonkelende sterrenhemel. Bij zonsopgang ontwaken de dieren in de vallei en staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Overdag kan je nog genieten van de activiteiten van de PassHan:  bezoek in alle vrijheid het volledige Wildpark, de magische Grot van Han en de musea Han 1900 en PrehistoHan!

Ontdek het Domein in deze video

Meer info: www.grotte-de-han.be

Volg het laatste nieuws op: www.facebook.com/grottes.de.han

Meer van Domaine des Grottes de Han :