Vaste & tijdelijke locaties

Jul 27, 2021, 7:53
Fleet e-trophy: elektrisch kartkampioenschap bij e-Kart Gent

Fleet e-trophy: elektrisch kartkampioenschap bij e-Kart Gent

20 maart 2018

Op 22 februari werd in e-Kart te Gent de eerste FLEET e-Trophy georganiseerd in samenwerking met Allianz Global Assistance. Een succesvolle eerste uitgave met het Tesla-team dat na een spannende finale het hoogste schavotje op het podium bezette!

De FLEET e-Trophy kon alvast rekenen op een grote opkomst. Twintig teams uit de automobielsector gaven present: automerken, leasingmaatschappijen, mensen uit de motowereld, pechverhelpers, … kortom een mooie doorsnede van de sector. De grote Duitse merken zoals Audi, BMW, Mercedes en Opel stonden zij aan zij op de startgrid met teams van Tesla, Moteo en Maserati.

Tesla neemt bliksemstart

Gezien het elektrische thema wilden de jongens van Tesla absoluut een statement maken … en dat deden ze ook met verve. Zij zetten dan ook de snelste rondetijd neer. De andere teams namen de handschoen op en maakten het nog flink spannend. Iedereen zette alles op alles om tijdens de race zo ver mogelijk vooraan te eindigen, want alleen de tien snelste teams mochten door naar de Superfinale.

Tesla maakte zijn favorietenrol waar en mag zich de eerste winnaar van de FLEET e-Trophy in samenwerking met Allianz Global Assistance noemen. Het podium werd vervolledigd door twee teams van Opel: team Opel GSI op de tweede plek en team Opel Bi-Turbo op de derde plaats.

www.e-kart.be

Meer van eKart :

eKart