Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 7:29
Kerstmis op het Domein van de Grotten van Han!

Kerstmis op het Domein van de Grotten van Han!

08 december 2017

Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock, jingle bell all the way… klinkt het in de feeërieke ontvangsthal van het Domein van de Grotten van Han! Wij zijn helemaal klaar voor de meest romantische en sprookjesachtige tijd van het jaar.

De eindejaarsperiode is de ideale gelegenheid om de familiebanden aan te halen en gezellig samen op stap te gaan. Wat is er leuker dan een mooie winterwandeling langs witte heuveltoppen, boomkruinen in de mist, krakende blaadjes en dwarrelende sneeuwvlokken?

Goed ingeduffeld, stevige wandelschoenen aan en je trotseert zó een koude decemberochtend!

Als beloning wacht je een heerlijk warme chocomelk of Glühwein in ons Kersthuisje, dat gelegen is op de heuvel van het Wildpark.

Ook de dieren zijn in hun element! Zij houden van koude temperaturen en worden zelfs vrolijk van een wit sneeuwtapijt om in te ravotten!  Je zag hen nog nooit van zo dichtbij als in de winter!

Mocht het toch té koud zijn voor jou, in de Grot blijft steeds 13°, maakt niet uit welke barre weersomstandigheden er heersen buiten! Kom de grote kerstboom in de Wapenzaal bewonderen.

Nadat je een frisse neus hebt gehaald in de gezonde Ardeense buitenlucht sluit je de dag af door heerlijk plaats te nemen voor de open haard van een cosy restaurantje en uitgebreid te genieten van een smakelijk wildgerecht! Kan het nog gezelliger??

Het Domein is iedere dag geopend van de Kerstvakantie, behalve 25/12 en 1/1.

Let it snow, let it snow, let it snow !!!!!

www.grotte-de-han.be

Meer van Domaine des Grottes de Han :