Vaste & tijdelijke locaties

Jan 20, 2021, 15:09
Uniek: Veldeman overdekt brug voor speeddate ondernemers

Uniek: Veldeman overdekt brug voor speeddate ondernemers

06 november 2017

Onder het motto “Bruggen bouwen” organiseerde JCI Limburg een speeddate voor 300 ondernemers uit Belgisch- en Nederlands-Limburg. Om het evenement nog beter in het concept te laten passen, werd de speeddate georganiseerd op de brug over het Albertkanaal in Kanne (Riemst). De uitdaging voor Veldeman?

Een 7,5m x 65m transparante tent bouwen op de brug zodat de ondernemers konden genieten van het mooie uitzicht op het kanaal. Bovendien mocht het verkeer dat dagelijks over de brug passeert zo weinig mogelijk gehinderd worden.

Uitdaging aangenomen en volbracht! De transparante tent werd gebouwd binnen 6 uren. De afbraak gebeurde onmiddellijk na het evenement waardoor de brug binnen 4 uren weer vrijgemaakt was voor het verkeer. Naast de transparante tent, zorgde Veldeman nog voor enkele pagodetenten die gebruikt werden voor de catering en als vestiaire.

JCI Limburg was heel tevreden over de samenwerking met Veldeman: “Hartelijk dank Veldeman voor dit uniek staaltje van vakmanschap. De ongeziene setting op een brug had een uniek tente nodig. Jullie tent en service pasten volledig in dit plaatje. Dankzij de transparante tent konden de 300 ondernemers speeddaten terwijl ze over het kanaal van Riemst uitkeken. #uniek #bruggenbouwen.” (JCI Limburg).

www.veldemangroup.com

Meer van Veldeman :