Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 19:19
Veldeman levert grootste tijdelijke eventstructuur in Zuid-Amerika

Veldeman levert grootste tijdelijke eventstructuur in Zuid-Amerika

23 januari 2024

Punta del Este, een van de populairste badplaatsen in Uruguay, is niet alleen het epicentrum voor vakantiegangers die aangetrokken zijn tot de prachtige stranden, maar ook voor feestvierders omwille van het bruisende nachtleven. Op deze glamoureuze hotspot werd de grootste tijdelijke eventstructuur in Zuid-Amerika gebouwd voor het Open Park seizoen in de El Placer regio: een Veldeman TFS tenstructuur van 40m breed en 80m lang.

Van 1 december 2023 tot 31 januari 2024 – zomerseizoen op het zuidelijk halfrond – zullen in deze tijdelijke eventlocatie verschillende muziekevents, festivals en shows georganiseerd worden. Nadien zal de structuur ook gebruikt worden voor bedrijfsevents.

Een vereniging van locale producenten kocht de structuur van Veldeman omwille van zijn unieke eigenschappen en uitgebreide mogelijkheden voor inrichting en audiovisuele technieken. De TFS onderscheidt zich met zijn enorme binnenhoogte, unieke boogvorm, hoge daklasten, minutieuze afwerking en opvallend strakke dakzeilen – zwart aan de binnenzijde en zilver aan de buitenzijde.

Foto credits: IG @keyproducciones

Meer van Veldeman :