Vaste & tijdelijke locaties

Aug 5, 2020, 10:27
Geslaagd event voor 20 jaar Audi TT

Geslaagd event voor 20 jaar Audi TT

29 november 2018

De Audi TT bestaat 20 jaar en dit werd uitgebreid gevierd op het circuit van Zolder met de Belgische TT-bestuurders. Maar liefst 140 TT-fans maakten er een rondje op het circuit. Verder konden ze er in première kennismaken met het speciale jubileummodel TT 20 Years, dat in een beperkte oplage van 999 stuks geproduceerd wordt. D’Ieteren zocht voor dit exclusieve klantenevent een geschikte hospitality tent die paste binnen de Audi-stijl.

Veldeman plaatste een stijlvolle Arcada booghal van 10m bij 15m, uitgevoerd met strakke witte panelen, ramen en transparante zeilen voor een goed zicht op het circuit. Het jubileummodel werd binnengereden langs een 3m brede glazen deur. Veldeman verzorgde ook de inrichting: naast verlichting en verwarming werden bloemen, plantenbakken, tapijt en meubilair voorzien, volledig afgestemd op de Audi-stijl.

Nathalie De Hondt, Events Manager bij D’Ieteren, blikt terug op een succesvol evenement: “We hebben een fantastisch weekend achter de rug! Een prachtige hospitality tent, vele Audi TT fans, een stralende zon, lekker eten en drinken: een perfecte mix voor een geslaagd event. Nogmaals heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!”

Wilt u uw gasten ook op een stijlvolle manier ontvangen? Contacteer Veldeman voor meer info.

Meer van Veldeman :