Vaste & tijdelijke locaties

Jun 3, 2020, 20:14
Veldeman verlegt zijn grenzen

Veldeman verlegt zijn grenzen

05 mei 2017

Eind 2016 bracht Veldeman het hele bedrijf in beweging door het project 'Energy@Veldeman' te lanceren, een duurzame beweeg- en gezondheidscampagne op maat van het bedrijf. De collectieve uitdaging was om tegen einde september 2017 met alle medewerkers 100.000 km af te leggen. Het bedrijf laat trots weten deze doelstelling nu reeds met glans behaald te hebben en een nieuwe challenge gelanceerd te hebben.

Met 'Energy@Veldeman' wil Veldeman zijn medewerkers ‘challengen’ om meer te bewegen en voor een gezonde levensstijl te kiezen. Hiervoor kreeg iedereen een stappenteller en werd er een online platform gecreëerd om de verzamelde stappen te visualiseren, samen met nuttige gezondheids-, voedings- en trainingstips. Bij de start van het project werd een collectieve challenge gelanceerd: tegen einde september 2017 met het hele bedrijf 100.000 km afleggen. Nauwelijks halverwege het project slaagden de medewerkers er al in deze target te behalen.

CEO Andy Moors: “We zouden Veldeman niet zijn als we onze grenzen niet zouden verleggen en onze limits niet zouden challengen. Vandaar dat we voor de 200.000 km gaan tegen november 2017!”

Naast de collectieve challenge lanceert Veldeman op regelmatige basis tussentijdse challenges voor de medewerkers, zoals een team battle waarbij in teams gestreden wordt voor het meeste aantal stappen. Ook wordt er geregeld deelgenomen aan sportieve events. Zo stonden 10 medewerkers op zondag 30 april aan de start van de Spartacus Run in Boom, één van de zwaarste hindernissenlopen in Europa.

Ook de komende jaren wil Veldeman verder inzetten op sport en gezondheid en dit sluit perfect aan bij de slogan van het bedrijf ‘Challenge our limits’.

Over Veldeman

Het succesverhaal van tentenfabrikant Veldeman begon in 1970 als een klein familiebedrijf in Bree. Dankzij een strategische visie en een vakkundig team van enthousiaste medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste wereldspelers op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van zeil- en tentstructuren. Vandaag is Veldeman wereldwijd actief in meer dan 40 landen.  Het bedrijf beschikt in Bree over een high-tech research en developmentafdeling en een eigen zeilmakerij en metaalafdeling. Dankzij de veelzijdigheid van het gamma en de uitgebreide ervaring realiseert Veldeman projecten in uiteenlopende sectoren: evenementen, sport, retail, industrie, defensie, milieu, luchtvaart, … gaande van zeer tijdelijke, over semi-permanente tot zelfs permanente oplossingen met zeil- en tentstructuren.  De baseline van het bedrijf is ‘Challenge our limits’: geen enkele uitdaging wordt uit de weg gegaan en er wordt steeds naar de beste totaaloplossing op maat van de klant gezocht.

www.veldemangroup.com

Meer van Veldeman :