Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 15:26
Louvexpo verzamelt uw donaties voor Télévie

Louvexpo verzamelt uw donaties voor Télévie

04 mei 2017

Net als veel landgenoten heeft u op zaterdag 22 april misschien de grote slotceremonie van Télévie gevolgd, die werd uitgezonden op RTL TVi en Bel RTL. Deze gala-avond, die opnieuw een recordcheque heeft opgeleverd voor onderzoek, vormde de apotheose van een liefdadigheidscampagne waarin Louvexpo, het complex voor beurzen en evenementen in La Louvière, een belangrijke rol heeft gespeeld, met name als thuis van de telefooncentrale.

Van vrijdag 21 april tot ‘s anderdaags middernacht, losten niet minder dan 200 telefonisten elkaar af in de telefooncentrale, die was ingericht binnen de muren van Louvexpo, voor het noteren van de beloofde donaties ten voordele van de strijd tegen kanker. Op zaterdagnamiddag werden er verschillende animaties voorzien voor de ontvangst van de meer dan 300 groepen van vrijwilligers die hun cheque kwamen afgeven. Hierbij werd de typische folklore van La Louvière in de kijker gezet. Onder andere les Géants de la Compagnie des 7 Lieux, een choreografische uitdaging van de hand van Antoine Pedros van de Happy Brothers (bekend van Belgium’s got Talent), le Grand Orchestre Lunaire, de Filous koorddansers en de steltenlopers van Altitude ’80 werkten hieraan mee.

"Deze manifestatie was een echt succes met een grote media-aandacht en een grote zichtbaarheid voor Louvexpo en de Stad La Louvière. Bovendien onderstreepte dit evenement nogmaals de polyvalentie van Louvexpo, dat elk type activiteiten kan ontvangen, en bijzonder makkelijk omgevormd kan worden naar een opnamestudio", besluit Catherine De Jaegere van Louvexpo.

www.louvexpo.be

Meer van Louvexpo :

Louvexpo