Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 10:42
The Bakala Academy: fit vergaderen

The Bakala Academy: fit vergaderen

27 oktober 2015

Je volgende meeting of teamevent organiseren in een hoogstaand internationaal athletic performance centre? SEAUTON en The Bakala Academy slaan de handen in elkaar en voorzien jouw meeting van een sessie mental coaching, een motivational speech van topprofessor Hespel of persoonlijk sport- en voedingsadvies.

The Bakala Academy is een innovatief athletic performance centre verbonden met de KU Leuven. Door deze samenwerking kan de Academy gebruik maken van het nieuwste wetenschappelijk onderzoek om de prestaties van topsporters en recreatieve sporters te verbeteren. Onder meer Tom Boonen, Bart Swings, Jonathan en Kevin Borlée en Bart Aernouts laten zich hier adviseren.

Door de preferred partnerschip agreement tussen SEAUTON en The Bakala Academy kan je als bedrijf nu ook hier investeren in de gezondheid en fitheid van je werknemers. Tijdens jouw meeting voorzien de experts van The Bakala Academy iedereen van persoonlijk advies, aangepast aan zijn of haar doelstellingen. Daarnaast kan je hier ook mentale coaching krijgen, voedingsadvies ontvangen of gewoon genieten van de unieke locatie. Bovendien biedt de groene omgeving van Vlaams-Brabant fantastische loop- en fietsroutes.

Voor meer informatie over deze locatie, kan je terecht op onderstaande link.

www.meetingleuven.be

Meer van Meeting Leuven & Vlaams Brabant :

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant