Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 11:29
Mis onze gratis inspiratiedag op 7 juli niet !

Mis onze gratis inspiratiedag op 7 juli niet !

28 juni 2016

Schrijf je in voor de inspiratiedag op 7 juli - laatste plaatsen!

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant organiseert opnieuw een inspiratiedag voor meeting- en eventplanners. Maak kennis met nieuwe locaties in het prachtige groen rond Diest.

In Witte Hoef ben je op de juiste plek voor vergaderen en overnachten in het groen. Teambuildingspecialisten Katrien en Luc hebben naast deze groepsaccomodatie een gamma aan leuke, uitdagende en verrassende activiteiten. Een topcombinatie!

Hof te Rhode is een bijzonder populaire locatie voor feesten. Creatieve chef Felix Alen zorgt er voor heerlijke gastronomische gerechten. Vergader in het typisch Engels salon. Vier er je bedrijfsfeest in de sfeervolle wintertuin. Beleef een onvergetelijk bedrijfsevent. 

23 hectare natuur, een magische omgeving en zicht op een eeuwenoud kasteel. In Heerlijckyt van Elsmeren openden dit jaar de heerlijcke gîtes. Werk overdag aan creatieve ideeën en kom 's avonds samen voor de haard tot rust. Het ecologisch en duurzaam beheerde seminariecentrum is een plaats voor ontmoeting en écht contact. 

Programma | 7 juli 2016 09.00-13.30

  • 09.00 ontvangst en rondleiding in Witte Hoef (Schaffen)
  • 10.00 rondleiding Hof te Rhode (Diest)
  • 11.15 rondleiding en netwerklunch in Heerlijckyt van Elsmeren (Geetbets)
  • 13.30 einde 

Er is parking aan de Witte Hoef. Vanaf hier gaan we verder met elektrische step en bus. Liever vanuit Leuven vertrekken? Vermeld dit bij je inschrijving; we voorzien graag een plaats voor jou. 

Deelname is gratis voor meetingplanners. Schrijf je in via mail naar info@meetingleuven.be. Uiterste datum inschrijvingen: 4 juli 2016.

www.meetingleuven.be

Meer van Meeting Leuven & Vlaams Brabant :

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant