Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2019, 16:45
Het Domein van de Grotten van Han is in opmars met haar Family Days

Het Domein van de Grotten van Han is in opmars met haar Family Days

22 maart 2016

Het toeristische seizoen 2016 is nog maar net begonnen, maar wat events betreft kan het Domein van de Grotten van Han meteen al van een succesvol jaar spreken. “Nochtans hebben we ervoor moeten knokken”, vertelt eventmanager Kim de Lescluze.

Veel meer dan een Grot

“Het Domein, en dan voornamelijk de Grotten van Han, doet bij de meesten waarschijnlijk wel een belletje rinkelen, maar helaas was er weinig bekend over onze eventmogelijkheden” verduidelijkt Kim, “We hebben echter niet stil gestaan, en dankzij verschillende ontwikkelingen en uitbreidingen, is het Domein vandaag veel meer dan een simpele toeristische attractie. En het ziet er naar uit dat België dat begrepen heeft, want dit jaar hebben we al het dubbel aantal Family Days mogen plannen en uitwerken dan dezelfde periode vorig jaar! En de aanvragen blijven binnenstromen!”

De kracht van de natuur

Waaraan is dit succes dan vooral te danken? Kim legt uit:

“De trend van vandaag is “naturel”: We worden ons meer en meer bewust van de positieve invloed die de natuur heeft op onze wellbeing. Een deugddoende Family day op een magnifieke en pure locatie zoals het Domein van de Grotten van Han, vormt dan ook een perfect cadeau voor werknemers en hun gezin. De familiale sfeer op één van Wallonië ’s prachtigste locaties maken het eenvoudiger om elkaar beter te leren kennen, bestaande banden te versterken of nieuwe contacten te creëren.”

Wenst u zelf te ontdekken wat het professionele Eventteam van het Domein van de Grotten van Han voor jullie Family Day kan betekenen, neem dan snel contact op voor informatie of een vrijblijvende offerte !

kdl@grotte-de-han.be

www.grotte-de-han.be

Meer van Domaine des Grottes de Han :

Domaine des Grottes de Han