Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 7:57
Leopold Hotel Ostend op 15 maart 2016 officieel geopend

Leopold Hotel Ostend op 15 maart 2016 officieel geopend

21 maart 2016

Leopold Hotel Ostend is de nieuwe merknaam van het vroegere Mondo Hotel in Oostende en werd dinsdag, 15 maart 2016, officieel geopend. Het hotel (3*hotelclassificatie) is gelegen op de Van Iseghemlaan, vlakbij het park, Casino Kursaal, de strandboulevard, en de winkelstraten van de stad. Leopold Hotel Ostend is het vierde Leopold Hotel dat gemanaged wordt door PREM Group. Naast de locatie in Oostende zijn er al Leopold Hotels in Antwerpen, Oudenaarde en Sheffield, UK.

Leopold Hotel Ostend behoort tot het hotelpatrimonium van de heer Philip Deceuninck. Het hotel onderging in 2009 een investeringsprogramma van 2 miljoen euro en recentelijk een renovatie van 500.000 euro.

De officiële opening van het hotel gebeurde in aanwezigheid van o.a. burgemeester Johan Vande Lanotte en CEO Jim Murphy van PREM Group.

Leopold Hotel Ostend is gevestigd in een Art-deco gebouw dat dateert uit 1927 en een beschermd monument is.

De bestaande 59 kamers werden allemaal voorzien van nieuwe boxsprings voor het allerhoogste slaapcomfort. Daarnaast werd de kamer capaciteit uitgebreid met 4 bijkomende studio’s, waarvan twee uitgerust met een kitchenette. Hierin zijn extra faciliteiten aanwezig zoals een combi microgolfoven, vaatwasmachine, espresso machine en fornuis. Dit maakt deze kamers uitermate geschikt voor langere verblijven.

Alle kamers zijn overigens voorzien van gratis wireless internet en koffie- en theefaciliteiten. In de badkamers worden luxueuze Rituals producten aangeboden.

De benedenverdieping werd volledig gerenoveerd en is het kloppend hart van het hotel.

De loungebar is voorzien van een “We Proudly Serve Starbucks” coffee corner. In deze coffee corner geniet je van alle koffies van het Starbucks assortiment, van espresso tot latte macchiato tot frappuccino®. Daarnaast kan je ook genieten van de diverse thee’s uit het Starbucksgamma.

Ook gasten die niet in het hotel verblijven zijn gedurende de hele dag welkom in de lounge bar voor een drankje of een hapje. Natuurlijk wordt ook hier gratis draadloos internet aangeboden.

Leopold Hotels zijn boutique hotels met een individueel karakter die een luxueuze look&feel uitstralen. Elegantie, functionaliteit en een persoonlijke service worden moeiteloos gecombineerd voor de ultieme hotelervaring.

Leopold Hotel Ostend maakt deel uit van PREM Group. Hierdoor is het hotel verbonden met een netwerk van een 42 hotels in België, Ierland, UK en Frankrijk. Leopold Hotel Ostend zal kunnen mee profiteren van de commerciële relaties van al deze hotels en dit zowel op toeristisch als op zakelijk vlak.

nl.leopoldhotelostend.com

Meer van Leopold Hotel Ostend :