Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 7:27
Veldeman komt op tegen kanker

Veldeman komt op tegen kanker

04 juni 2015

Samen fietsen tegen kanker en dat vier dagen lang, dat was de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Maar liefst 3.485 sportievelingen verzamelden een recordbedrag van 2.990.000 €.

Ook Veldeman bond de strijd tegen kanker aan en steunde dit event.

Het Hemelvaartweekend staat al 6 jaar synoniem voor 1000 km-weekend. Het concept is eenvoudig: elk team dat 5000 Euro inzamelt voor Kom op tegen Kanker mag deelnemen.

In totaal legden 598 teams elk 1000 km per fiets af. Flanders Classics, organisator van onder meer de Ronde van Vlaanderen, verzorgde alles tot in de puntjes zodat de deelnemers zich echte wielerhelden waanden.

De netto-opbrengst ging ook dit jaar weer naar wetenschappelijk kankeronderzoek, namelijk naar de ontwikkeling van nieuwe behandelingsstrategieën om resistentie en therapeutisch falen te voorkomen of te omzeilen.

Veldeman bouwde in gaststad Mechelen de tijdelijke accommodatie die gebruikt werd voor de inschrijvingen, voor de opslag van bagage en voor massages. Door dit event als servicepartner te steunen, wil Veldeman zijn steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker.

www.veldemangroup.com

Meer van Veldeman :