Vaste & tijdelijke locaties

Sep 22, 2019, 19:00
Terug naar de natuur is de nieuwste trend voor een geslaagd evenement!

Terug naar de natuur is de nieuwste trend voor een geslaagd evenement!

04 februari 2016

Vergeet drukke bijeenkomsten en hectische teambuildingactiviteiten. Wil je werkelijk dat je team ontstresst en nieuwe ideeën opdoet, kies dan voor het Domein van de Grotten van Han, een uitzonderlijke site, uniek in België.

Alice in Wonderland?

Stel je voor… een seminarie in een authentieke chalet in het hart van een nog ongerepte natuur, omringd door wilde dieren en met uitzicht op twee beren die in het bos rondhuppelen.

Of een luxe-receptie op het overdekt terras van het vroegere eindstation van de honderdjarige tram, gelegen op de heuvel van het Wildpark met adembenemend uitzicht over de idyllische vallei.

Het lijkt een sprookje, maar niets is minder waar!

Een feestzaal, gemaakt uit kalksteen

Exclusiever kan het bijna niet… Een aperitief, een walking diner of een avondfeest in een grandioze zaal die 150.000 jaar oud is en volledig door de natuur vervaardigd werd! De grot van Han en haar majestueuze “Wapenzaal” staan garant voor een magische avond om nooit te vergeten!

Familydays

Ook voor het organiseren van grote evenementen kan je terecht bij het Domein van de Grotten van Han. Met haar parking voor wel 3000 wagens en een immens plein dat 4 voetbalvelden groot is, is werkelijk àlles mogelijk!

Natuurlijk, actions speak louder than words, neem dus gerust contact op en kom het zelf ontdekken!

Contactpersoon:

Kim de Lescluze - kdl@grotte-de-han.be

www.grotte-de-han.be

Meer van Domaine des Grottes de Han :

Domaine des Grottes de Han