Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 14:34
Spirito Brussels, de leverancier van uw wensen

Spirito Brussels, de leverancier van uw wensen

02 februari 2016

Door het aanbieden van haar atypische ruimte voor alle soorten zakelijke evenementen profileert Spirito Brussels zich als een unieke Event Hall. Dankzij de grote mate van flexibilteit in haar organisatie weet de zaal als ‘dé leverancier van uw wensen’ zelfs aan uw gekste vragen te voldoen.

Spirito Brussels is een voormalige Anglicaanse kerk in Brussel die ontwijd en grondig gerenoveerd werd. Met haar inrichting met veel met marmer en kristal dompelt de locatie je onder in een sfeer van uitzonderlijke elegantie. Deze unieke en atypische kant heeft al veel bedrijven in verrukking gebracht.

Walking dinner, galadiner, modeshows, alle soorten spektakels, concerten, conferenties, afterparty ... het team van Spirito Brussels kan al uw wensen realiseren. Hand in hand werken met de klant en de gestelde uitdagingen realiseren zijn belangrijke kenmerken van het team. De capaciteit van de zaal, de moderne en kwalitatief hoogstande apparatuur, alsook de ervaring en contacten van Spirito Brussels in de evenementenwereld zijn stuk voor stuk sterke punten die toelaten uw wensen tot in detail te realiseren. Het team staat klaar voor de creatie van uw event, van begin tot einde, en stelt zich evenzeer ten dienst om u te helpen met het ontwikkelen van concepten.

De zaal is volledig beschikbaar voor privé en coprporate evenementen van zondag tot en met donderdag van 09.00 uur tot laat in de nacht. Ook op vrijdag en zaterdag kunnen uw evenementen georganiseerd worden, evenwel maar tot 23.00 uur, aangezien dan de ‘club’ opengaat. Een deel van de zaal kan echter gereserveerd worden voor uw groep als u uw avond wilt eindigen in ‘clubbing mode’.

Make your dreamed events a reality…

Contact: +32 488/24.88.01 / corporate@spiritobrussels.com / www.spiritobrussels.com / Stassartstraat 18, 1050 Brussel

Meer van Spirito Brussels :

Spirito Brussels