Event technologies

Mar 19, 2024, 6:52
Florence Quetstroey, Gaëtan de Borman en OneTec-Eventattitude: de tweede bladzijde van een boeiend verhaal!

Florence Quetstroey, Gaëtan de Borman en OneTec-Eventattitude: de tweede bladzijde van een boeiend verhaal!

19 mei 2020

Florence Quetstroey voegt zich bij het team van OneTec-Eventattitude. Zij was lid van de Raad van Bestuur en Director of Operations bij Eventattitude voor de fusie met OneTec. Florence zal dus een belangrijke troef zijn in de strategie om brand-activition activiteiten te ontplooien.

Florence begon als projectmanager, voordat ze zich ontfermde over de relaties met internationale klanten en de behandeling van aanbestedingen. Een steeds meer beslissende functie, met de aansturing van de projectmanagers, de aansturing van het team in de afdeling "Grafiek en video", en uiteindelijk ook het toezicht op de correcte uitvoering en de kwaliteit van alle "leveringen".

Florence zal verantwoordelijk zijn voor de activiteiten van de activeringsafdeling "Personalised Experience Design" in samenwerking met Arno Roose van Bebotics voor het commerciële en technische gedeelte ... maar dat is een ander nieuwtje.

En aangezien goed nieuws zelden alleen komt, wordt Gaëtan de Borman, ook een bestuurder bij Eventattitude, een bevoorrechte partner in het creatief weerspiegelen van activeringsaanvragen en het begeleiden van de technische realisatie van steeds meer innovatieve oplossingen.

Over OneTec

OneTec - Eventattitude is een unieke groep die een breed scala aan technologische oplossingen biedt die voldoen aan de specifieke behoeften van organisatoren van evenementen en marketeers voor activeringsoperaties op maat. Daarnaast is OneTec een belangrijke partner in de verhuur van computer- en audiovisuele apparatuur op korte termijn.

Meer van OneTec Group :

OneTec Group