Event technologies

Nov 27, 2021, 21:15
OneTec zoekt een Graphic Designer

OneTec zoekt een Graphic Designer

11 augustus 2021

OneTec, een essentiële partner in evenemententechnologie, merkactivaties en verhuur van IT/AV-apparatuur, is op zoek naar nieuw talent om zijn team te versterken.

De nieuwe kracht zal vooral actief zijn binnen de afdeling merkactivatie: sinds de overname van Eventattitude en Bebotics is de aanwezigheid van een fulltime grafisch vormgever ter versterking van het team immers nodig gebleken.

De specialiteit van de afdeling is het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve installaties waarmee merken in gesprek kunnen gaan met hun klanten, door middel van een leuke en persoonlijke ervaring. We ontwikkelen verschillende soorten oplossingen op maat, zoals foto-ervaringen, video-animaties, games, activaties met personalisatie van allerlei soorten objecten direct op het evenement, 100% digitale animaties... Deze toepassingen worden gebruikt door de grootste adverteerders, op allerlei soorten evenementen ( festivals, beurzen, sportevenementen, personeelsfeesten, hybride & online evenementen…).

De opdrachten van een Graphic Designer bij OneTec zijn talrijk en gevarieerd: van het voorbereiden van visuals voor klanten tot het bewaken van de productie, inclusief het maken van illustraties.

Maar de toekomstige Graphic Designer zal ook op een transversale manier zijn/haar functies uitoefenen, aangezien hij/zij in het bijzonder een integraal onderdeel zal zijn van de reflectie over de rebranding van de groep.

Kers op de taart ? Dit alles combineren met video, foto en web…

Meer informatie over de opdrachten van de Graphic Designer bij OneTec, alsook het volledige profiel, vindt men via : https://www.linkedin.com/jobs/view/2666785994/

Meer van OneTec Group :

OneTec Group