Event management

Sep 20, 2019, 16:12
Brussels Mice Day en OneTec Group in Brussels Expo

Brussels Mice Day en OneTec Group in Brussels Expo

17 maart 2017

Als partner van Brussels Mice Day & Global Mice Day presenteert ONETEC Group op de stand in Brussels Expo haar innoverende productgamma. De Belgische marktleider op vlak van verhuur op korte termijn van IT-materiaal en leverancier van gepersonaliseerde diensten voor beurzen en congressen, ticketing, toegangscontrole en interactieve diensten, koppelt er meteen een mooie actie aan vast.

Op de Brussels Mice Day verzamelen meer 160 exposanten, die samen ruim 350 organisaties en leveranciers van producten en diensten in de ‘Meetings & Events’-sector vertegenwoordigen, in Brussels Expo. Stuk voor stuk kunnen ze niet wachten om de klanten te ontmoeten en hun aanbod voor te stellen.  

OneTec Group zal er op haar stand verschillende innoverende producten voorstellen, zoals:

  • Interactieve Kiosks;
  • Photobooth;
  • Smart badge;
  • Interactief stemmen;
  • Laadstation voor smartphones en tablets;
  • Mini website, online registratie en badging on-site;
  • Tweet wall;

Speciaal voor deze gelegenheid wordt een korting van 10% gegeven voor elke bestelling die voor 30 maart 2017 wordt geplaatst en de code ‘OneTec Boosts your events’ vermeldt.

Brussels Mice Day vindt plaats op donderdag 23 maart 2017 in hal 10 van Brussels Expo, van 09.00 u tot 18.00 u! Meer info en inschrijving op www.brusselsmiceday.com.

 OneTec Group bevestigt hiermee eens te meer haar leiderspositie in de sector en toont aan dat het een innoverend bedrijf is ten dienste van evenementenorganisatoren en hun klanten.

Voor alle bijkomende info, stuur een mail naar Christian De Decker, c.dedecker@onetec.eu. Bekijk ook even de presentatievideo van ONETEC Group op YouTube. U vindt OneTec Group in Brussel, Antwerpen, Luxemburg en Rijsel.

www.onetec.eu

Meer van OneTec Group :

OneTec Group