Event technologies

Jan 20, 2021, 15:38
fielddrive introduceert covid-veilige eventoplossingen

fielddrive introduceert covid-veilige eventoplossingen

18 mei 2020

Het 'nieuwe normaal' voor evenementen vereist oplossingen waarmee organisatoren kunnen voldoen aan een reeks snel ontwikkelende voorschriften en veiligheidsmaatregelen die verschillen per regio en type evenement. fielddrive's uitgebreide ervaring in crowd management, toegangscontrole en gezichtsherkenning heeft het mogelijk gemaakt om snel een portfolio van covid-veilige eventoplossingen te ontwikkelen.

In lijn met het recent gepubliceerde wereldwijde raamwerk van UFI voor het heropenen van tentoonstellingen en B2B-handelsevenementen na de opkomst van COVID-19, heeft fielddrive een portfolio van GDPR-compatibele oplossingen ontwikkeld die een veilige on-site evenementervaring ondersteunen.

Een raamwerk voor veilige evenementen

Het raamwerk omvat de volledige online en fysieke reis van de gebruiker, van zorgvuldige overwegingen bij de planning en registratie van evenementen tot en met de toegang tot het evenement ter plaatse, inchecken, beursvloer- en sessie-activiteiten tot en met het verlaten van het evenement. Op elk punt van deze journey biedt fielddrive nieuwe en concrete manieren om het veilig verloop van evenementen te garanderen door onder meer de implementatie van: hygiënestations, contactloze toegangscontrole, crowd management, tools voor sociale afstand, engagement-monitoring, bezoekersanalyseplatforms en nog veel meer .

Face-to-face-evenementen bieden ongeëvenaarde kansen om bedrijven te helpen verbindingen tot stand te brengen en zakelijke kansen nieuw leven in te blazen. Aangezien de industrie de uitdagingen van het coronavirus wil overwinnen, worden kaders voor het organiseren van veilige evenementen cruciaal om hele landen te helpen hun economie op gang te brengen.

Als een wereldspeler in de evenementenbranche bereidt fielddrive zich voor om een ​​cruciale rol te spelen bij het ondersteunen van klanten en partners met een raamwerk dat alle belanghebbenden vertrouwen geeft om alle soorten evenementen opnieuw te realiseren.

‘Het is geweldig om te zien dat de voortdurende technologische innovatie in onze branche de uitdaging aanpakt om mensen elkaar weer te laten ontmoeten; niet alleen virtueel, maar persoonlijk en met de gemoedsrust die nodig is om onze gemeenschappen opnieuw op te bouwen. '' - Martin Boyle, CEO van IAPCO (International Association of Professional Congress Organizers)

‘Als een toonaangevende leverancier van industriële technologie, die graag de industrie uit deze huidige situatie wil laten herrijzen, hebben we de verantwoordelijkheid om een ​​veilige omgeving te creëren voor exposanten, sprekers, personeel en afgevaardigden. Onze technologie is nu klaar om evenementen te helpen aan deze vereisten te voldoen. In de toekomst zal ons "covid safe solutions framework" voortdurend evolueren naarmate technologieën opkomen en verbeteren, om zo aan te sluiten bij de verschillende behoeften van alle belanghebbenden. ’- Danny Stevens, CEO van fielddrive.