Event management

Sep 22, 2019, 18:28
Magritte du cinema zorgen voor spektakel met OneTec Group

Magritte du cinema zorgen voor spektakel met OneTec Group

13 maart 2017

ONETEC Group, de Belgische marktleider op vlak van verhuur op korte termijn van IT-materiaal en leverancier van gepersonaliseerde diensten voor beurzen en congressen, ticketing en toegangscontrole, en interactieve diensten, werd onlangs gevraagd door de Magritte du cinéma.

In nauwe samenwerking met communicatiebureau VO Communication heeft OneTec Group een bewijs van haar creativiteit en professionalisme geleverd met de maximale digitalisatie van het ganse proces van uitnodiging, ontvangst, controle en plaatsaanduiding van de filmsterren en de ultra-VIP- en VIP-genodigden in de Goldroom van Square in Brussel.

Meer dan 1.000 personaliteiten hebben zo in de beste omstandigheden kunnen genieten van een uitzonderlijke avond boordevol glamour en glitter naar aanleiding van de 7de editie van de Magritte du Cinéma.

OneTec Group heeft eens te meer haar leiderspositie in haar sector bewezen en aangetoond dat het bedrijf innoverend is en blijft ten dienste van evenementenorganisatoren en hun klanten.

Voor alle bijkomende info, stuur een mail naar Christian De Decker: c.dedecker@onetec.eu.

Bekijk ook even de presentatievideo van ONETEC Group hieronder. U vindt OneTec Group in Brussel, Antwerpen, Luxemburg en Rijsel.

www.onetec.eu

Meer van OneTec Group :

OneTec Group