Event management

Nov 29, 2023, 17:00
IB EVENT Transformeert naar IB Team

IB EVENT Transformeert naar IB Team

29 augustus 2023

IB EVENT, opgericht met de missie om de horeca- en evenementensector te ondersteunen en personeel op te leiden, heeft recentelijk een opmerkelijke transformatie ondergaan. Na 11 jaar van groei en toewijding is IB EVENT geëvolueerd naar IB Team, een gerespecteerd interimkantoor dat zich toelegt op selectie, payroll en ondersteuning binnen de industrie. Deze transformatie markeert een nieuw tijdperk van professionele service en engagement.

IB Team belichaamt vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Deze naam weerspiegelt de reis van ondersteuning en training naar een bredere rol als betrouwbare partner voor bedrijven in de zoektocht naar effectieve en flexibele personeelsoplossingen.

Vernieuwde diensten voor uw succes

Met een sterke focus op drie essentiële pijlers - Selectie, Payroll en Ondersteuning - is IB Team vastberaden om een meerwaarde te bieden aan bedrijven binnen de horeca en evenementensector.

  • Selectie: In tijden van personeelstekort is IB Team uw strategische partner. Dankzij het geavanceerde systeem van IB Team kunnen aanvragen met een muisklik worden ingediend. De zorgvuldig geselecteerde medewerkers, die een rigoureuze selectieprocedure hebben doorlopen, zijn klaar om bij te dragen aan uw succes.
  • Payroll Excellence: IB Team gelooft dat kostenbeheersing en efficiënt plannen de sleutel zijn tot succes. De geavanceerde planningstool vermindert kosten en vereenvoudigt personeelsplanning. Ontdek hoe IB Team uw processen kan optimaliseren door een gedetailleerde analyse en consultatie. Daarnaast beschikt men over de nodige expertise op het gebied van wetgeving en andere zakelijke aangelegenheden.
  • Ondersteuning:getalenteerde professionals staan klaar om uw evenementen te leiden en te ondersteunen, wat garant staat voor soepel verlopende en succesvolle bijeenkomsten.

"We zijn verheugd om onze transformatie naar IB Team aan te kondigen," zegt Benjamin Van Cauwenberghe, Operationeel Directeur bij IB Team. "Onze vernieuwde identiteit weerspiegelt onze voortdurende toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten en het inspelen op de behoeften van onze partners."

Ontdek de nieuwe IB Team-dimensie op www.ibteam.be"Triomfeer met Onze Tools: Kostenbeheersing, Teamversterking, Gemoedsrust."