Event Agencies

Apr 27, 2024, 17:03
Event Masters lanceert nieuwe teambuilding met ludieke wedstrijd

Event Masters lanceert nieuwe teambuilding met ludieke wedstrijd

25 april 2023

Event Masters lanceert de langverwachte live versie van de Global Festival Game. De online variant van deze teambuilding werd ontwikkeld tijdens de coronapandemie en won toen een prestigieuze sectoraward. Nu lanceert Event Masters de live versie van deze – op onze Belgische festivalcultuur geïnspireerde – teambuilding met een ludieke wedstrijd voor bedrijven.

Laat zien dat je een echte festivalkenner bent

Om de lancering van de Global Festival Game in de kijker te zetten, organiseert Event Masters een wedstrijd waarbij de winnaar een festival afterwork kan winnen op de eigen bedrijfslocatie. De festivalbus van Event Masters met DJ komt naar het winnende bedrijf toe eind juni. Vervolgens worden de collega’s getrakteerd op een afterwork vol festival vibes.

Om deel te nemen aan de wedstrijd, sturen de collega’s van het deelnemende bedrijf een creatieve festivalfoto-of video op. Denk aan een luchtgitaarchallenge, playback performance van een festivaloptreden, festivaloutfits,… Hoe creatiever, hoe beter.

Meer info over de wedstrijd en hoe je deel kan nemen is terug te vinden op https://eventmasters.eu/nl/win-een-festival-afterwork/.

Ode aan de Belgische festivalcultuur

Toen begin 2021 de berichten over het afgelaste festivalseizoen binnen kwamen, inspireerde dat enkele collega’s in het Willebroeks eventbureau om een nieuwe teambuilding te ontwikkelen die het festivalgevoel opwekt en verbondenheid onder werknemers creëert. In België heerst een sterke festivalcultuur en dat maakte dat de Global Festival Game meteen een succes kende.

Maar ook wereldwijd werd de Global Festival Game goed onthaald. Na de lancering in het internationale teambuildingnetwerk Catalyst, werd de activiteit al in 15 landen gespeeld door bedrijven zoals Deloitte, Meta, Microsoft, Procter & Gamble en Proximus. De game werd al vertaald naar het Spaans, Roemeens, Fins en Frans. De lancering van de live game volgt begin mei en ook hier verwachten we een wereldwijde uitbreiding en adaptatie van het spel.

Meer van Event Masters :