Event Agencies

Feb 27, 2024, 23:18
MIVB wint Eurovisiesongfestival voor bedrijven

MIVB wint Eurovisiesongfestival voor bedrijven

28 november 2023

Afgelopen vrijdag vond de grote finale van de 1e editie van de Corporate Music Awards plaats in Braine L'Alleud. 400 mensen uit heel België verzamelden zich bij Acte3 om de liedjes van de verschillende bedrijven in de competitie te ontdekken en te vieren.

Sinds de release van het album op Spotify in september 2023, circuleerden de namen van de favorieten: Wilink, MIVB en Ethias.

De MIVB met zijn danstrack “Pas Réel” heeft uiteindelijk de wedstrijd gewonnen. Het was een trots en lachend team dat naar huis ging met de trofee: de Gouden Bril, onder het warme applaus van de andere deelnemers. Op de tweede podiumplaats: Samusocial met het geëngageerde liedje “Regards Croisés.  Citydev sluit het peloton af met het zeer levendige nummer “La Traversée”.

Nieuw teambuildingconcept

De Corporate Music Awards stellen een total andere manier van teambuilding voor. Een avontuur van 11 maanden, met professionele artistieke begeleiding, waarbij de deelnemende bedrijven een muziekstuk creëren, opnemen in een professionele studio, een videoclip maken en alles presenteren op een gala-avond.

Zo beleefden onze teams, voor even, hoe het is om een zingende ster te zijn.

Het lied van de MIVB behaalde dus eerste plaats in de wedstrijd.

De volledige lijst met winnaars van de avond:

WINNAAR COMA 2023:”Pas Réél” – VOLLEG4Z (MIVB)
Beste nummer: "I am the Fire" - TRICKY REX (Wilink)
Beste videoclip: "Regards Croisés" - NUNCHI (Samusocial.Brussels)
Beste plaatontwerp: "La Traversée" - THE LAUNDRY (Citydev.Brussels)
Beste team spirit: "Love & Gravity" - NETWORK ERROR (Tom&Co)

Unanieme steun voor dit concept

Tijdens de afsluitende avond wezen de CEO's van de deelnemende bedrijven op het belang van teambuilding.

"De Corporate Music Awards hebben geholpen om cohesie te creëren tussen verschillende collega's uit verschillende teams, rond een groot gemeenschappelijk project. Wat is een betere manier om elkaar te leren kennen en banden te smeden?", zegt Alexandra Defrade van NSI IT Software and Services.

De inschrijving voor het evenement van volgend jaar is nu geopend. Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij, neem contact met ons op.

www.corporate-music-awards.com