Event Agencies

Apr 20, 2024, 10:52
Event Masters zoekt meer Masters

Event Masters zoekt meer Masters

28 februari 2022

De eventsector tuimelt van het ene probleem in het andere. Omwille van de coronacrisis hebben heel wat mensen de sector verlaten waardoor eventbedrijven nu naarstig op zoek zijn naar talent. Zo ook bij eventbureau Event Masters uit Willebroek. Zij zijn op zoek naar diverse eventprofielen met of zonder ervaring. Ze hebben echter één voordeel: een straffe bedrijfscultuur die doorheen de crisis het hoofd boven water hield.

De eventsector is niet nine-to-five. Mensen werken er ’s avonds laat door en producties in het weekend zijn zeker geen uitzondering. Werknemers willen hier – begrijpelijk - compensatie voor. Daarom gooiden ze bij Event Masters 10 jaar geleden al alle regeltjes overboord en gaven ze carte blanche.

“Er zijn bij ons niet veel regels over waar en wanneer de werknemers hun werk doen. Onze werknemers regelen grotendeels hun agenda zelf en mogen eigenlijk onbeperkt verlof nemen. Je kan niet constant onder hoge druk presteren. We verwachten dat een evenement er staat, maar wil je er daarna 3 dagen van recupereren, dan doe je dat”, vertelt Olivier Meyskens, managing partner van het bedrijf.

Zaakvoerder Bert Knuts beaamt dat. “Ons beleid vandaag de dag is 100% gebaseerd op vertrouwen, vrijheid en autonomie. Onze rol als zaakvoerder is daarmee ook leuker geworden. Je kan veel meer waken over het welzijn van mensen en je bedrijf in het algemeen. Het is gewoon veel fijner om zo te ondernemen en je krijgt er enorm veel voor terug”.

Maar werkt dit beleid ook voor de werknemers zelf? Tijdens de crisis is er uiteraard personeelsverloop geweest. Ook bij Event Masters. Maar er zijn wel mensen teruggekeerd naar het bedrijf. Dat geeft toch wel een sterk signaal.

Helemaal overtuigd van deze bedrijfscultuur? Bekijk de openstaande vacatures bij Event Masters.

Meer van Event Masters :