Event Agencies

Sep 25, 2023, 7:33
Mee in de startblokken met Fast Forward ?!

Mee in de startblokken met Fast Forward ?!

13 juli 2021

Dat de evenementenbureau’s een moeilijke periode achter zich hebben, dat is geen nieuws. Dat geldt ook voor Fast Forward Events. Maar dat zij meer dan ooit in de startblokken staan voor een drukke zomer en spetterend najaar, dat is wél nieuws!

Onlangs lanceerden ze met Fast Forward neXt een nieuwe aanpak waarmee ze hun klanten nog beter en sneller willen servicen met échte totaaloplossingen. Zo bundelden ze ondermeer hun krachten met Butik agency om een totale corporate én consumer experience te kunnen bieden.

En dat slaat aan, zo blijkt. Ondanks een woelige periode behouden klanten hun vertrouwen in Fast Forward en het team blikt nu al vooruit op een drukke nazomer. ‘Eindelijk perspectief’, klinkt het daar, ‘en tijd om ons topteam te versterken.’

Bezit je, net zoals de teamleden, verbeelding en praktische ingesteldheid? En een pak energie om hard vooruit te gaan? Dan is er voor jou misschien wel een plekje als project manager, accountmanager of logic & event support. Of misschien ben jij wel dé geschikte boekhouder?

Bij Fast Forward zijn ze alvast ‘back on a roll’ en klaar om terug dat tikkeltje verder te gaan.
Time to move on, time to move (fast) forward!, besluit het team.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?
Alle info op www.fastforward.events/about/jobs

Meer van fast forward :