Event Agencies

Oct 2, 2022, 18:07
FEBIAC kiest Fast Forward als partner voor de 100ste editie van het autosalon

FEBIAC kiest Fast Forward als partner voor de 100ste editie van het autosalon

05 juli 2022

Na 3 jaar wachten gaat het autosalon opnieuw fysiek door: van vrijdag 13 tot en met zondag 22 januari 2023. Daarenboven wordt het een unieke jubileumeditie, want FEBIAC mag met het autosalon 100 kaarsjes uitblazen. Dubbel feest voor de liefhebbers dus! Voor de organisatie van deze speciale editie werd een uitgebreide pitch uit. Fast Forward kwam hierbij als verkozen partner uit de bus.

Volgens Gabriël Goffoy, Directeur Communicatie en Events bij FEBIAC, was het ‘de creatieve en pragmatische aanpak’ van Fast Forward die de doorslag gaf bij de keuze.

 Na deze positieve feedback startte Fast Forward energiek aan de eerste voorbereidingen. Samen met FEBIAC, de andere projectpartners en stakeholders maakt het agentschap de komende maanden een uitgebreide strategische oefening. Hun opdracht? Een unieke 100ste editie neerzetten die tegelijk een nieuwe toekomst inluidt. Want sinds de laatste Saloneditie in 2020 is er heel wat veranderd in de sector en dat vraagt om vernieuwende inzichten en een frisse aanpak.

Fast Forward staat te popelen om in het najaar ook van start te gaan met het productionele luik. Naast ‘the obvious things to do’ zoals onder andere de vele exposanten intekenen op plan, zal men zich ook focussen op het creëren van specifieke (digital) experiences. En uiteraard - niet te vergeten – wordt dit ook commercieel afgestemd met alle partners.

 Fast Forward en FEBIAC hebben een boeiend traject voor de boeg en staan klaar om volle gas vooruit te gaan! See you in Brussels Expo!?

Meer van fast forward :