Event Agencies

Sep 25, 2023, 8:55
Happiness at work

Happiness at work

08 december 2020

“Feeling good works great”, zo luidt de baseline van Attentia. Niet onlogisch dus dat ze twee live sessies organiseerden waarin ze dé experts in dit vakgebied aan het woord lieten. Fast Forward coördineerde met plezier het hele project in de studio van Digital meets Live.

Niemand minder dan Ann De Bisschop, expert op vlak van wellbeing, dompelde het Nederlandstalige publiek onder in het thema. Ze vertelde waarom gezonde en gelukkige medewerkers je belangrijkste kapitaal zijn, het onderwerp waarover ze ook het boek ‘Wellbeing = winst’ schreef. Het Franstalige publiek leerde bij over innovatieve managementtechnieken en kreeg tips uit het boek ‘Happy RH’ dankzij Laurence Vanhée, founder van Happyformance.

Begrijp ons niet verkeerd: dit waren geen eenrichtingsgesprekken. Via de Q&A vuurde het enthousiaste publiek de ene vraag na de andere af op de experts, die de vragen vervolgens vlot beantwoordden. De eerste 80 enthousiastelingen die zich inschreven, ontvingen het boek van de keynote speaker. Van tonnen inspiratie gesproken! Het was een inspirerende dag voor zowel management als medewerkers en dat maakt Fast Forward meer dan happy at work!

Meer van fast forward :