Event Agencies

Apr 28, 2024, 12:44
Prime Events produceerde recent een aantal beklijvende events

Prime Events produceerde recent een aantal beklijvende events

26 juni 2015

Voor Unizo's KMO Laureaat van het Jaar werd een gala georganiseerd in Be Lounge Willebroek. De geselecteerde kandidaten kwamen in de spotlights en de winnaar ontving de begeerde trofee. Na het Diner verscheen een grote vleugelpiano ten tonele en Jeff Neve's concert opende in een markante stilte en werd een memorabele highlight. Art Director Manu Blancquaert zorgde voor een artistieke visuele omkadering van het concert. Een uiterst geslaagde editie volgens Unizo.

Voor DIMENSION DATA werd in samenwerking met communicatiebureau Fast Retail een Staff Kick Off Seminar op touw gezet. Na een gedreven presentatie volgde een culinair walking dinner en het afsluituur werd met een paar uur verlengd gezien er zich een onverwachte party ontspon.

Voor ATLAS COPCO werd een productlaunch georganiseerd met een multimedia presentatie en een product show voor genodigden uit diverse contreien.

Voor SCHWARZKOPF werden 450 kappers uitgenodigd naar Be Lounge Willebroek, de nieuwste hairstyling technieken werden live en uitvergroot in captatie gedemonstreerd, er volgde een catwalkshow waarbij modellen de nieuwe "looks" tussen een choreografie van dansers showden.

Voor AQUAFIN werd ter gelegenheid van het 25 jaar lustrum een "Stakeholders Event" gehouden met oa speech van Minister Joke Schauvliege en CEO Luc Bossyns. Er volgde een beklijvend multimediaspectacular "Stormvloed" gevolgd door een magistrale uitvoering van Led Zeppelin's Stairway to Heaven, beiden gecreërd door Art Director Manu Blancquaert. Er werd afgesloten met een walking dinner waarbij een landscaping "à la René Magritte" de terugkeer van aquatische fauna evoceerde.

Voor N-ALLO werd een personeelsfeest georganiseerd. Uit de vier windstreken werden de genodigden met bussen naar Be Lounge gebracht waar ze een virtuele reis door het nachtelijke New York wachtte. Enorme landscapes van New York zorgden voor een intense beleving. In het 33 East Theatre zorgden Coco Jr. en Sandrine middels een medley van Motown en meer recente hits voor de muzikale opener en Joe FM deejay Bjorn Verhoeven speelde de pannen van het dak.

Voor het najaar is Prime Events heden in pre-productie voor 50 jaar Gandae, een driedaags event met VIP gebeuren, personeelsfeest en Open deur.

www.prime-events.be
www.be-lounge.be

Meer van Prime Events Be Lounge :

Prime Events / Be Lounge