Event Agencies

Apr 29, 2024, 0:04
Prime Events produceert voor Facilicom  @  Be Lounge

Prime Events produceert voor Facilicom @ Be Lounge

16 februari 2016

Facilicom selecteerde Prime Events voor haar Kick Off & After Party in goede banen te leiden. Als locatie werd geopteerd voor Be Lounge Willebroek vanwege zijn vlotte bereikbaarheid en centrale ligging in het Vlaamse landsgedeelte en de high tech infrastructuur die standaard in het Be Lounge pakket begrepen zitten.

De Kick Off werd geopend met een sprankelende 3D show met het Facilicom logo, CEO Alain Vandenbrande stelde zijn visie voor en introduceerde de andere afdelingshoofden. Een visuele presentatie met de nodige videoclips ondersteunde de sprekers. De aandacht van de genodigden werd gemeten aan de hand van een  korte quiz na elke presentatie. De genodigden beschikten individueel over een keypad als voting device dat hun stemgedrag simultaan registreerde en in statistische analyse naar het grote scherm stuurde. Via een twitterwall werden de tussentijdse berichtjes van de genodigden geprojecteerd. Er was simultaan vertaling door tolken. Als afsluiter was er een “conference” van auteur Guido Everaert over zijn boek “Storytelling”.

Daarna volgde een walking dinner in “US Urban Fusion kitchen” Style, met dito hapjes en buffetten die de principale keukenstijlen reflecteerden zoals Little Italy, Noodle Bar, TexMex en Seafood House. Gelijktijdig ontrolden zich over de 25 meter projectievelden schitterende geanimeerde panoramische landscapes van New York. Via Brooklyn Bridge belandden de genodigden op Timessquare waar de prominentste billboard ingevuld werd door een Facilicom commercial. Zelfs Miss Liberty in persoon verscheen ten tonele en wierp de genodigden een knipoog toe. Iedereen kon terecht in een greenkey photoboot waar ze in de New Yorkse context werden gefotografeerd.

Met daverdende donder en flitsende bliksem werd iedereen op sleeptouw genomen naar het 33 East Theatre waar Sandrine & Coco Jr nieuwe hits en vintage Motown in medley coverden.

Deejay Bjorn Verhoeven van Jim TV sloot af met een overvolle dansvloer.

www.prime-events.be

Meer van Prime Events Be Lounge :

Prime Events / Be Lounge