Event Agencies

Apr 28, 2024, 22:58
Prime Events produceerde in 2015 weerom toonaangevende topevenementen!

Prime Events produceerde in 2015 weerom toonaangevende topevenementen!

19 januari 2016

Ter gelegenheid van 25 jaar Aquafin streek Prime Events neer in de Nekkerhal voor een tweedaagse productie. Op dag één werden de genodigden, zijnde notabelen van alle Vlaamse gemeenten en  verwante studiebureaus ontvangen voor een speech van de directie van Aquafin en bevoegd Minister Joke Schauvliege, gevolgd door een indrukwekkend multimediaspektakel. “Stormvloed”, geschreven en geproduceerd door Manu Blancquaert evoceerde de geschiedenis en het belang van rivieren en zee voor de Vlaamse contreien door de eeuwen heen.

Narrator was een sprekend borstbeeld van Neptunus en zijn verhaal werd ondersteund door tientallen schilderijen, van Breughel tot Emile Claus, die op een betoverende manier tot leven kwamen. Aansluitend was er een live opvoering van Stairway to Heaven met een 40-koppig ensemble omvattende akoestische en elektrische gitaren, strijkers, klavier, percussie en koor. Leading Vocal Shantal Kashala, solist Bert “Guitar” Verschueren, pianist Bert Gielen  en Clouseau Drummer Herman Cambré speelden de sterren uit de hemel en mochten op een dito ovatie rekenen.

Op dag twee was er een grandioos feest voor het personeel met “TomorrowWater” als 'top of the bill'. Visuele decors, een Aqualounge, een spetterende lichtshow, lasers en special effects vervolledigden het plaatje. De beats dreunden nog lang na in de Nekkerhal…

Voor 50 jaar Gandae, een handling atelier uit het Gentse, werd op hun eigen locatie een atelier aangekleed en uitgerust met een mooie constellatie videowalls, geluid en licht. Eerder werd een videoclip door onze diensten geproduceerd met aerial views van hun twee sites en close-ups van hun diverse activiteiten, te zien op de openingspagina van hun website www.gandae.be.

Dag één was voorbehouden voor Notabelen waaronder Gouverneur Jan Briers, Burgemeester Termont en Schepen Mathias De Clercq die vergast werden op een uitgebreide receptie na de obligate speeches. Op dag twee en drie werden personeel, familie en dito genodigd voor een diner en aanverwant feest.

Verder produceerde Prime Events voor Schwarzkopf Professional, N-Allo, Atlas Copco en Zeiss.

Indien u een event plant sturen we u graag vrijblijvend een documentatie in pdf per mailverzoek @ sara@prime-events.be of u kan alvast een kijkje nemen op www.prime-events.be of vimeo

Aarzel niet ons te contacteren: “wow” resultaat aan scherpe prijzen.

www.prime-events.be

Meer van Prime Events Be Lounge :

Prime Events / Be Lounge