Event Agencies

Jun 2, 2020, 23:10
Heropening Les Bastions, getekend VO Event

Heropening Les Bastions, getekend VO Event

27 april 2018

Op 12 april 2018 opende in Doornik het winkelcentrum Les Bastions opnieuw de deuren na een lange periode van renovatie. Het werd een gedenkwaardige avond met een show van Luc Petit als kers op de taart. Na twee jaar renoveren sloot Wereldhave dit hoofdstuk definitief af en koos voor VO Event om daar een groot(s) publieksevenement aan vast te koppelen.

"Les Bastions is een echt instituut in Doornik”, vertelt Kasper Deforche, CEO van Wereldhave Belgium. “Het is een locatie die doordrenkt is van geschiedenis en diepgeworteld zit in de harten en gewoontes van de tournaisiens. We hadden als opdracht gekregen het complex nieuw leven in te blazen en in overeenstemming te brengen met de huidige tijd en met de verwachtingen van de inwoners van de stad en de regio. We zijn erg trots dat we onze visie hebben gerealiseerd in een eigentijds aanbod van winkels en diensten voor onze klanten.”

Op het programma stond een openingsdag boordevol animaties, foodtrucks en recepties, met als kers op de taart een show van Luc Petit CREATION die de menigte overdonderde met zijn acrobatiek. Ook op het menu: lichtspektakels en uiteenlopende optredens in een poëtische en sensationele scenografie alvorens het publiek uit te nodigen voor een exclusieve avondrondleiding.

De uitdaging voor VO EVENT? Maak optimaal gebruik van de nieuwe ruimte, stel een geschikt programma samen en zorg voor een bewegwijzering die de bezoekers de hele site vanuit een nieuw perspectief laat ontdekken. VO Event nam, in samenwerking met zusterbedrijf Voice, ook het communicatieplan op zich, inclusief een media- en perscampagne om het correct overbrengen van de waarden van het centrum en zijn nieuwe imago te verzekeren. Resultaat: 3.000 mensen en 200 VIP's waren op de afspraak voor deze herontdekking.

Copyright foto's: © François de Ribaucourt

www.vo-event.be

Meer van vo event :