Event Agencies

Jun 3, 2020, 20:06
VO speelt glansrol in de organisatie van de Magritte du Cinéma

VO speelt glansrol in de organisatie van de Magritte du Cinéma

25 januari 2018

Beleef de Magritte du Cinéma alsof u er zelf bij was via de live verslaggeving op de social mediakanalen van VO #magritteducinema. Voor het derde jaar op rij staat VO in voor de organisatie van de Magritte du Cinéma. Hou uw smartphone bij de hand, want VO neemt u op 3 februari 2018 de hele avond mee voor en achter de schermen via hun live verslaggeving op social media.  

Al acht jaar lang rolt de Magritte du Cinéma de blauwe loper uit voor een prestigieuze ceremonie, die wel vaker de "Belgische Oscars" wordt genoemd. De crème de la crème van de Belgische cinema komt er samen en wordt er beloond.

Voor het derde jaar op rij, vertrouwt Académie André de organisatie van dit toonaangevende evenement toe aan VO Event, dat al heel wat expertise heeft in het organiseren van high level events, zoals de Europese evenementen voor Levi’s, de hedendaagse kunstexpo Art on Paper of onlangs nog, het gala voor het 30-jarig bestaan van IBA. Het Belgische agentschap stelt alles in het werk om de gasten een magische avond te bezorgen.

VO Event zal instaan voor het vlekkeloze verloop van zowel de ontvangst en de begeleiding van de genodigden als voor de algemene regie van deze feestelijke avond (cocktail, uitreikingsceremonie, sterrendiner en slotfeest).

Dit jaar gaat de Magritte du Cinéma door op zaterdag 3 februari in het SQUARE aan de Kunstberg in Brussel. De eerste genodigden betreden om 19 u. de beroemde blauwe loper.

VO covert de Magritte du Cinéma op zijn social mediakanalen

Heeft u er ook al altijd van gedroomd om de Magritte du Cinéma van dichtbij te beleven? Van de opbouw van het podium tot en met de feestelijke afsluiter, u kan alles live volgen op de Facebook-, Instagram- en Twitteraccount van VO aan de hand van live interviews op de blauwe loper en blikken achter de schermen.

Facebook VO
Instagram VO
Twitter VO

Hashtag van de avond: #magritteducinema

Stay tuned !

www.vo-event.be

www.lesmagritteducinema.com

Meer van vo event :