Event Agencies

Jun 3, 2020, 22:08
La Tête hors de l’Eau slaat handen in elkaar met VO voor Brussels Celebrity Marathon

La Tête hors de l’Eau slaat handen in elkaar met VO voor Brussels Celebrity Marathon

23 oktober 2017

In het verlengde van de New York Marathon, die in 2016 door meer dan 150 mensen in de kleuren van "La Tête hors de l'Eau" werd gelopen, organiseerde deze vereniging voor ondersteuning van gehandicapte kinderen haar eigen marathon in Brussel, dit in samenwerking met VO Event.

De waarden van VO worden perfect weergegeven in het motto 'zingeven en opmerkelijk zijn'. Ze stippen in enkele sleutelwoorden het dagelijks leven aan van haar medewerkers, dienstverleners en klanten: solidariteit, teamgeest, respect, inzet, luisterbereidheid, dialoog, creativiteit, innovatie en resultaten.

La Tête hors de l’Eau koos voor VO Event voor de organisatie van haar Brussels Celebrity Marathon omdat het humane aspect centraal staat binnen de waarden van het evenementenbureau. Deze estafettemarathon vond plaats op zaterdag 14 oktober in aanwezigheid van verschillende beroemdheden zoals onder meer Eddy Merckx, John-John Dohmen, de nationale hockeyploeg en Jacques en Jonathan Borlee.

Twintig teams liepen in totaal 843 km in estafettevorm, waarbij elke kilometer een overwinning betekende op de handicap. Ter gelegenheid van deze marathon kon het publiek ook genieten van animaties en van demonstraties van olympische en paralympische disciplines die werden georganiseerd met de steun van het BOIC en het Belgian Paralympic Committee.

VO begeleidt met veel enthousiasme meerdere projecten en organisaties die begaan zijn met sociale verantwoordelijkheid. Zo organiseert het bureau al meerdere jaren de ‘Défilé des Petits Riens’ en worden verder projecten ontwikkeld voor de BNP Paribas Fortis Foundation, voor CAP48 en haar jaarlijkse solidariteitsgala, en meer recent voor de vzw Mekong Plus.

www.vo-event.be

Meer van vo event :