Event Agencies

May 29, 2020, 0:34
23 op 30 dagen evenementen? VO klaart de klus!

23 op 30 dagen evenementen? VO klaart de klus!

11 juli 2017

VO Event is al 25 jaar actief in de evenementensector en heeft zich in die tijd opgeworpen tot een van de belangrijkste spelers op vlak van spraakmakende evenementiële en institutionele communicatie. Die status wordt keer op keer in België bevestigd en is ook internationaal voortdurend aan uitbreiding toe. Het bewijs? In juni was VO Event niet minder dan 23 van de 30 dagen aanwezig ‘op het terrein’.

25 jaar duurzame en verantwoorde communicatie … 25 jaar creativiteit en discipline in dienst van zowel private als institutionele klanten, dat moet je verdienen, elke dag opnieuw. VO Event volgt de principes van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en richt zich op het creëren van opmerkelijke evenementen die er werkelijk toe doen. De bewust duurzame aanpak geeft de creativiteit die VO voor elk van de evenementen hanteert, een extra boost.

Bovendien overtuigt deze filosofie meer en meer klanten, zowel in België als in het buitenland, en zorgt dat ervoor dat VO voortdurend groeit en haar commerciële ontwikkeling ook meer en meer internationaal kan doortrekken. VO Event was dit jaar bijvoorbeeld al present in tien verschillende landen.

Het bewijs van dit succes werd andermaal geleverd in de maand juni, met niet minder dan 23 dagen uiteenlopende evenementen in eigen land én daarbuiten.

De meest markante:

  • Levi Strauss Sales Launch SS 18: sinds 2012 houdt Levi Strauss er de gewoonte op na om telkens opnieuw een andere plek te kiezen om haar collecties te lanceren. Voor de voorstelling van de Lentecollectie 2018, met onder meer nieuwe producten in de unisex Levi’s Pride-lijn, viel de keuze op Cadix (Spanje). 550 mensen, waaronder 200 franchisenemers, kregen de kans om gedurende vier sessiedagen de nieuwigheden te bewonderen.
  • European Sustainable Energy Week: ruim 64 politieke sessies vonden parallel plaats aan drie dagen van evenementen in het Karel De Grotegebouw (Europese Commissie) en de ‘Residence Palace’ die voor de gelegenheid omgevormd werd tot Networking Village met meer dan 40 tentoonstellingen en 30 speakers. De Europese institutionele communicatie kreeg er nieuw leven ingeblazen met verschillende initiatieven.
  • IBA Ground breaking: IBA (Ion Beam Applications) sneed een nieuw hoofdstuk in haar bestaan aan met de bekendmaking van de werf voor een toekomstig nieuw productiecentrum van 9.000 m². Voor die gelegenheid stelde VO een volledig evenementieel programma samen om de talrijke genodigden volop in het project onder te dompelen en mee te laten delen in dit nieuwe stukje geschiedenis dat dit Belgische bedrijf momenteel aan het schrijven is.
  • Deutsche Bank: na de beurzen in Gent en Brussel was de bank ook aanwezig op Second Home in Antwerpen.
  • Brussels Smart City for Culture: de regio Brussel-Hoofdstad volgt haar eigen smart city strategie en heeft de ambitie om van Brussel ook een digitale hoofdstad te maken. Na de eerste conferentie rond onderwijs eerder dit jaar vond in juni een nieuw event plaats rond de digitale (r)evolutie en de impact daarvan op het creëren, verspreiden en participeren in kunst en cultuur. Het evenement groeide uit tot een succes voor de sprekers en de diverse culturele activiteiten. VO wist meer bepaald een keur aan inspirerende sprekers te verzamelen, en combineerde dat met tal van workshops, rondetafelgesprekken en een waaier aan culturele voorstellingen.
  • Golf Trophy: To Slice by VO (team gespecialiseerd in de organisatie van sportieve evenementen) zette een Golf Trophy op poten voor een van haar klanten uit de financiële sector. Het exclusieve golftornooi vond plaats in een prestigieus kader en wist 72 liefhebbers van het kleine witte balletje te charmeren.
  • En verder: een rally met oldtimers, verschillende opendeurdagen, jobdagen, enz.

De activiteiten kregen een vervolg tijdens de vakantie met gedurende 23 dagen zowat overal in België diverse activatie-evenementen. De tijd na de vakantie kondigt zich eveneens druk aan met nu al een twintigtal dagen met nieuwe evenementen, traditiegetrouw ‘op maat’ van de klant.

www.vo-event.be

Meer van vo event :