Decors & Stands

Oct 18, 2021, 4:00
Expo Rent pakt op BEA Awards uit met ‘the new dining’

Expo Rent pakt op BEA Awards uit met ‘the new dining’

28 juni 2018

Op 2 mei werden in ICC Ghent de BEA Awards 2018 uitgereikt tijdens een spraakmakend evenement met niet minder dan 900 professionals uit de B2B-evenementensector. Als sponsor maakte Expo Rent dankbaar van de gelegenheid gebruik om onder de noemer ‘the new dining’ verschillende nieuwigheden aan het vakpubliek voor te stellen.

Tijdens het event van de BEA Awards, dat zijn 20ste verjaardag vierde, werden in totaal tien trofeeën uitgereikt aan de agentschappen die de beste live- en eventcampagnes van het jaar organiseerden. Expo Rent, het gerenommeerde verhuurbedrijf uit Aartselaar, pakte er uit met verschillende nieuwe modellen tafels en stoelen.

Om elke klant op zijn wenken te kunnen bedienen, beschikt Expo rent over meubilair in vier verschillende stijlen. ‘Scandinavian’ kenmerkt zich door een functioneel, licht minimalistisch karakter. Zoals de naam al laat vermoeden, pakt de ‘industrial’ stijl uit met robuuste meubelen zoals de nieuwe, stoere metalen stoelen. Wie het liever ‘strak modern’ heeft, kiest dan weer voor de smaakvolle combinatie van rechthoekige en ronde vormen. ‘Empire’ ten slotte gooit het over een rijkelijk gedecoreerde stijl die klasse koppelt aan weelderigheid. De Napoleonstoel in zwart en goud is daar een mooi voorbeeld van.

De verschillende stijlen zijn overigens onderling perfect combineerbaar.

www.exporent.be

Meer van Expo Rent :

Expo Rent