Decors & Stands

Jan 27, 2022, 15:26
Expo Rent realiseert mooi project voor Thomas Cook

Expo Rent realiseert mooi project voor Thomas Cook

04 januari 2018

Expo Rent is al meer dan 25 jaar de Belgische marktleider in het verhuren van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen. Die uitgelezen positie dankt het bedrijf uit Aartselaar onder meer aan een uitgebreid gamma stijlvolle producten dat steevast met de meeste zorg conform de wensen van de klant wordt geleverd. Het knappe project dat Expo Rent in december 2017 voor Thomas Cook realiseerde, is daar een perfect voorbeeld van.

Het door Thomas Cook georganiseerde evenement vond plaats in La Chaufferie in het centrum van Brussel. Om de stijlvolle locatie helemaal in te richten volgens de ‘bohémien style’ die de klant verwachtte, putte Expo Rent volop uit het nieuwe gamma dat recent aan het indrukwekkende aanbod werd toegevoegd.

Expo Rent imponeerde met een heuse Scandinavische look die perfect werd gerealiseerd dankzij een uitgekiende combinatie van blanke houttinten met strakke lijnen, pure materialen en eenvoudige vormen, waarbij volop gebruik werd gemaakt van stapelbare stoelen en makkelijk monteerbare tafels.

Het geslaagde project voor Thomas Cook bewijst opnieuw dat Expo Rent veel meer is dan alleen maar een verhuurbedrijf. De onderneming biedt organisatoren van evenementen ook een ervaren 'rechterhand' aan, waarbij een door de wol geverfde dossierbeheerder samen met de klant het volledige traject van het evenement doorloopt, vanaf het ontwerp tot en met de concrete uitvoering.

Interesse?

Neem dan snel een kijkje op hun Facebookpagina of breng een bezoekje aan de website.

Het uitgebreide aanbod vindt u ook terug op de webshop.

www.exporent.be

Meer van Expo Rent :

Expo Rent