Decors & Stands

Apr 24, 2024, 17:20
Overzichtelijk en snel bestellen via de webshop van Expo Rent

Overzichtelijk en snel bestellen via de webshop van Expo Rent

26 februari 2018

Stoelen, barkrukken, zetels, tafels, barelementen, vitrines, loungemeubels, tapijttegels, …  we vinden het allemaal terug in het uitgebreide gamma van Expo Rent. Om de klant optimaal van dienst te zijn, creëerde het verhuurbedrijf met www.shop.exporent.be, een overzichtelijke en makkelijk te consulteren webshop.   

072018exporent siteMet meer dan 800 producten biedt Expo Rent, de Belgische marktleider in het verhuren van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen, de klant een uitgebreide keuze. Bovendien streeft het bedrijf constant naar vernieuwing en worden jaarlijks nieuwe collecties gelanceerd.

Om het de klant nog makkelijker te maken en in alle rust en comfort zijn keuze te laten maken, volstaat het om gewoon even te klikken op de overzichtelijke webshop. Daar kan men het volledige gamma consulteren, voorzien van alle afmetingen, prijzen, jpg’s en mooie sfeerbeelden.

Bovendien zijn alle catalogi beschikbaar in pdf en kan men meteen de gewenste bestelling ingeven.

Dankzij de uitstekende service van Expo Rent worden de bestellingen snel en adequaat geleverd, ook in grote aantallen, want Expo Rent kan alle afmetingen en volumes perfect aan, van 150 tot 6500 vips.

www.exporent.be

Meer van Expo Rent :

Expo Rent