Decors & Stands

Nov 27, 2021, 21:34
Party Rent stelt nieuwe catalogus voor op BEA Catering Awards

Party Rent stelt nieuwe catalogus voor op BEA Catering Awards

19 april 2018

In de marge van de Benelux Event Awards op 2 mei 2018 in ICC Gent, worden voor de achtste keer ook de BEA Catering Awards uitgereikt. Party Rent is trots zich sponsor te mogen noemen voor glaswerk, bestek en porselein. Op het prestigieuze event zal Party Rent de materialen uit de nieuwe catalogus Tableware 2018 presenteren.

132018partyrent siteDe BEA Catering Awards zijn voor eventcateraars een unieke gelegenheid om hun knowhow te tonen aan een publiek van 900 professionals uit de B2B-evenementensector. Zij kunnen zich ten opzichte van hen positioneren op drie verschillende manieren: door erkenning te krijgen van collega’s, door een maaltijd te serveren die hun vaardigheden toont aan de eventprofessionals, alsook door te netwerken met diezelfde 900 Belgische professionals.

Als sponsor voor alle glaswerk, bestek en porselein maakt Party Rent van de gelegenheid gebruik om de materialen uit de nieuwe catalogus Tableware 2018 aan het vakpubliek voor te stellen. Zoals we van Party Rent ondertussen gewoon zijn, gaat het ook in 2018 om een hip en eigentijds aanbod volgens de laatste trends. Ideaal dus om de klanten op een aangename en stijlvolle manier van hun drankjes en maaltijden te laten genieten.

Nu alvast een kijkje nemen? Dat kan perfect, want u vindt het volledige gamma van Party Rent op shop.partyrent.be.

Liever een gedrukte versie van de catalogus en de prijslijst? Ook dat kan natuurlijk. Gewoon even een mailtje sturen naar mail@partyrent.be en het verhuurbedrijf doet meteen het nodige.

www.partyrent.be

Meer van Expo Rent :

Expo Rent