Decors & Stands

Nov 27, 2021, 20:51
Expo Rent licht tipje van de sluier van het nieuwe gamma

Expo Rent licht tipje van de sluier van het nieuwe gamma

30 augustus 2018

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen streeft Expo Rent naar een constante vernieuwing in het uitgebreide programma. Naar jaarlijkse traditie worden er ook nu weer nieuwe collecties gelanceerd.

Of het nu om stoelen, barkrukken, zetels, tafels, barelementen, vitrines of de heel uitgebreide keuze aan loungemeubels gaat, Expo Rent handelt steevast vanuit het idee dat elke klant zijn gading moet vinden. Van modern over huiselijk tot klassiek, de keuze is enorm én up to date.

Ook de nieuwe collecties getuigen van een neus voor kwaliteit en oogstrelend design. Een mooi voorbeeld daarvan is de napoleonstoel die vandaag een heuse revival beleeft en de 21ste eeuw opnieuw verzoent met een klassiek ogende setup. Maar ook liefhebbers van strakke designs worden op hun wenken bediend, net zo goed als de klanten die voor hun evenement een meer industrial look verkiezen.

Geen specifieke voorkeur en op zoek naar ‘the best of all worlds’? Kies dan voor de stijlvolle combinatie van hout en wit, zonder meer een schot in de roos en gegarandeerd een blikvanger op uw event.

Neem alvast een kijkje bij de moodboards of in de galerij van sfeerbeelden

www.exporent.be

Meer van Expo Rent :

Expo Rent