Decors & Stands

Nov 27, 2021, 21:44
Spectakulair spiegeleffect in de straten van Leuven!

Spectakulair spiegeleffect in de straten van Leuven!

28 juni 2018

De inwoners van het Leuven zijn er nog niet van bekomen …. Wat een verrassing om de straat "Hanengang" gedeeltelijk bedekt te zien met het Harlequin Hi-Shine Silver-tapijt dat voor een gegarandeerd spiegeleffect zorgt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het effect werd doorgetrokken naar de muren die voor de gelegenheid met een ultrabestendige aluminiumfilm werden bedekt. Een waar paleis van duizend en één sterren!

and& en Studio LA wilden indruk maken met deze bijzondere enscenering, die werd gerealiseerd tijdens een evenement georganiseerd op 2, 3, 4 en 5 mei 2018, op initiatief van Leuven MindGate.  Met de steun van de onderzoekscentra en de lokale overheid van de regio Leuven had MindGate tot doel de Leuvense regio te positioneren als kenniscentrum op het vlak van gezondheid, geavanceerde technologieën, creativiteit en versterking van het lokale ecosysteem.

Op de agenda van de eerste twee dagen stonden conferenties, concerten, diners, workshops, netwerkavonden en andere high-tech demonstraties, met medewerking van gerenommeerde internationale keynote speakers. Het evenement werd op 5 mei afgesloten met een grote publieksdag, speciaal gericht op kinderen en gezinnen. Een geweldige manier om de blik van de mensen op hun eigen stad te veranderen én om het bewustzijn van het potentieel van Leuven te vergroten.

Het Harlequin Hi-Shine Silver-tapijt verloor geen seconde zijn glans tijdens de vier dagen van het evenement, ondanks de drukke passage van talrijke voetgangers en de vele auto's die deze straat hebben genomen. Het spiegeleffect bleef al die tijd gegarandeerd !

euro.harlequinfloors.com

Meer van Harlequin Floors :