Decors & Stands

Sep 22, 2019, 18:41
Stretched.be - Exclusive tent events

Stretched.be - Exclusive tent events

20 april 2018

Met als slagzin ‘Stretched.be - we embrace your party biedt Stretched een totaalconcept voor de huur van een tent, meubilair en andere materialen. Het bedrijf pakt niet alleen uit met een gloednieuw logo en frisse huisstijl, maar kan, dankzij de uitbreiding in materiaal en mankracht, de klant nu nog beter van dienst zijn.

Stretched voorziet voor elk evenement - van huwelijk of tuinfeest over bedrijfsfeest tot productlancering of pop-up bar - de juiste tent. Elke Stretched.be luxe-tent is handgemaakt, 100% waterdicht, biedt een goede akoestiek en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Ook voor de aankleding zoals een tentvloer, tentverlichting, tentverwarming en meubilair, kan de klant bij Stretched terecht.

Om onaangename verrassingen te vermijden, plant Stretched steevast een plaatsbezoek in. Op die manier komt niet alleen de expertise van het verhuurbedrijf het best tot haar recht, het stelt de tentspecialist ook in staat u de beste prijs-kwaliteit te garanderen voor de opstelling en inrichting van mobiele feestzalen. Alle veiligheidsvoorschriften inzake verhuur van tenten worden nauwgezet opgevolgd.

Traditioneel, trendy casual of ‘chique, de klant kiest de uitstraling die het feest nodig heeft en het team van Stretched zorgt voor de bijhorende tent. Aan uw ideaalbeeld beantwoorden, is een uitdaging die ze graag op zich nemen.

Bovendien houden de ervaren mensen bij Stretched rekening met het budget van de klant en helpen ze met correct advies om de juiste beslissingen te nemen.

Meer info:

www.stretched.be

www.facebook.com/stretched.be

www.instagram.com/stretched.be

Meer van stretched :