Benelux Event Awards

Sep 25, 2023, 8:43
Bea World vindt opnieuw plaats in Rome

Bea World vindt opnieuw plaats in Rome

23 mei 2023

Dankzij de samenwerking met de stad Rome zal de derde editie van Live Communication Week plaatsvinden in het Auditorium Parco della Musica, van 21 tot 25 november 2023. Deze prestigieuze locatie ontvangt de top van de eventwereld voor Bea Italia (21-22 november) en Bea World (23-25 november).

Na het succes van de eerste editie in de Italiaanse hoofdstad, keert de Live Communication Week van ADC Group in 2023 terug naar de Eeuwige Stad dankzij een nieuw partnerschap - gefaciliteerd door Ninetynine - met de stad Rome. Het evenement vindt plaats in het prestigieuze Auditorium Parco della Musica Ennio Morricone, van 21 tot 25 november 2023.

Dit grote multifunctionele complex is  het meest uitgebreide stedelijke en culturele project dat sinds de jaren zestig in Rome is voltooid. Het werd ontworpen door Renzo Piano en is een echt kunstwerk in open lucht. Het Auditorium ligt op slechts enkele minuten van het historische centrum van de stad.

Gedurende een week zullen zo’n 2.000 professionals uit de evenementen- en conferentiegemeenschap hier samenkomen om de creativiteit en innovaties van live communicatie te vieren, nieuwe vaardigheden te leren, inspiratie op te doen van sprekers, best practices te delen en nieuwe zakelijke kansen te creëren. En natuurlijk worden ook weer de beste projecten van het jaar gevierd tijdens Bea Italia en Bea World.

Meer van BEA World :