Benelux Event Awards

May 24, 2022, 21:30
BEA World Festival is van start gegaan

BEA World Festival is van start gegaan

14 december 2021

Vanochtend is de tweede volledig digitale editie van het Bea World Experience Festival van start gegaan. Tot en met vrijdag krijgen de deelnemers vier inspirerende dagen vol creativiteit en kennisoverdracht, met als hoogtepunt de uitreiking van de winnaars van de Best Event Awards.

Dit jaar strijden 111 inzendingen op de shortlist in 19 categorieën (10 ‘event’-categorieën, 4 ‘feature’-categorieën, 4 macro-categorieën en een categorie voor beste partnerprijzen voor digitale evenementenplatforms) om de iconische olifantentrofeeën.        

Deze namiddag mocht Sylvester Events het project Think Hybrid aan de online jury presenteren. Ook woensdag is er nog een ganse dag vol projectvoorstellingen. Dan zal het team van LPC Patrimoine hun 101 Tables pour la Vie voorstellen. Het volledige overzicht van cases en hun timing vindt u hier.

Op donderdag 16 december volgt er een dag vol keynotes, panelgesprekken en workshops. Een dag later, op vrijdag, wordt het Festival afgesloten met de ontknoping van de awardcompetitie.

Wie de projectvoorstellingen, de informatieve sessies of de digitale awardshow wil volgen, kan zich registreren via https://virtual.beaworldfestival.com/.

Check out the programme of the Bea World Experience Festival, the essential meeting place and networking event for the international event community. Four inspiring days full of creativity and knowledge transfer, culminating in the ceremony celebrating the winners of the Best Event Awards.

Meer van BEA World :