Benelux Event Awards

Sep 25, 2023, 7:35
JADA events legt de lat nog hoger en is op zoek naar 10 cateraars

JADA events legt de lat nog hoger en is op zoek naar 10 cateraars

26 april 2023

Hoewel 15 november nog meer dan een half jaar voor ons uit ligt, wordt er toch al druk gewerkt aan de voorbereiding van de BEA awardshow, die opnieuw zal plaatsvinden in Antwerp Expo. JADA events zal zich voor de derde en laatste keer ontfermen over dit belangrijke sectorevent. Daarbij wil het uitpakken met een diner verzorgd door 10 cateraars. 

“Over onze eerste BEA Awards in Mechelen – met nog een pak coronabeperkingen – waren we al heel tevreden”, zegt Danny Kayser van JADA events. “En afgelopen jaar hebben we ons kunnen uitleven rond de typisch Antwerpse thema’s haven, fashion en diamant. Maar ook bij de derde keer willen we er opnieuw staan, en willen we de lat zelfs nog hoger leggen.”

10 cateraars

Bij een BEA-avond hoort natuurlijk ook lekker eten. “De voorbije edities hebben we gewerkt met vier verschillende cateraars, die zorgden voor een variatie van menu’s. Dit jaar willen we maar liefst tien cateraars de kans geven om hun kunnen te presenteren tijdens de BEA Awards. Geïnteresseerde cateraars mogen mij steeds een seintje geven via danny@jada-events.be. Ook andere leveranciers die graag een steentje willen bijdragen aan de BEA Awards, mogen steeds contact met ons opnemen.”

Meer van BEA Awards JADA events :