Benelux Event Awards

Jul 5, 2022, 11:17
#BeaWorldforUkraine

#BeaWorldforUkraine

17 maart 2022

Bea World probeert de Oekraïense live communicatie-medewerkers te helpen om waar mogelijk een soort van normaliteit te herstellen. Daarom heeft de organisatie het initiatief #BeaWorldforUkraine gelanceerd.

Veel van de professionals uit de eventindustrie hebben het land verlaten en leven in een zeer precaire toestand, maar ze hebben nog steeds hun professionaliteit die beschikbaar kan worden gesteld aan meer gelukkige bureaus en bedrijven in de rest van Europa.

Volgens het solidariteitsprincipe van wederzijdse hulp zouden Europese agentschappen en bedrijven Oekraïense professionals kunnen betrekken bij projecten die op afstand kunnen worden ontwikkeld en gevolgd. Sterker nog, ze zouden een aantal professionals in hun eigen vestigingen kunnen huisvesten, waardoor ze niet alleen een baan, maar ook huisvesting zouden kunnen garanderen.

Daarom werd er een tool gecreëerd waarmee Bea World en het netwerk van aangesloten bureaus en klanten dergelijke vacatures op afstand en hostingmogelijkheden voor Oekraïense professionals kunnen delen.

Op maandag 21 maart (15:30 CET / 16:30 Oekraïense tijd) wordt er een Zoom call #BeaWorldforUkraine georganiseerd, gewijd aan de problemen die Oekraïense live communicatiebureaus ervaren tijdens deze angstige periode.

Als je interesse hebt om deel te nemen aan deze Zoom-call, vul dan dit formulier in.

Meer van BEA World :