Benelux Event Awards

May 24, 2022, 19:47
BEA World Grand Prize voor Duits project, Luc Petit pakt brons in Non-Profit categorie

BEA World Grand Prize voor Duits project, Luc Petit pakt brons in Non-Profit categorie

22 december 2021

Het Digital X event dat het agentschap Do It! creëerde voor Telekom Deutschland, is afgelopen week uitgeroepen tot de hoofdwinnaar van het BEA World Festival. LPC Patrimoine hield de Belgische eer hoog, door brons te pakken in de categorie Non-Profit/CSR/Sustainable Event.

Afgelopen vrijdag werden tijdens een digitale ceremonie de felbegeerde Olifant-awards uitgereikt, de iconische prijzen van de BEA World Best Event competitie. De hoofdprijs was voor het Duitse agentschap Do It! Zij creëerden met DIGITAL X een evenement om meer dan 20.000 live deelnemers te bereiken, niet in een geïsoleerde tentoonstellingshal met kunstmatige werelden, maar in het hart van Keulen. Het was een evenement waarmee het bureau een revolutie teweeg wilde brengen in de congres- en evenementenmarkt door mensen in hun dagelijkse omgeving (restaurants, cafés, bars, theaters, enz.) samen te brengen om deel te nemen aan het grootste live businessfestival van Europa.

Ons land bleef niet met lege handen achter. Luc Petit, een bekende naam binnen de competitie, wist met LPC Patrimoine brons te veroveren in de categorie Non-Profit/CSR/Sustainable Event, en dit met het evenement 101 Tables pour la Vie. Dit waren twee liefdadigheidsavonden ter ere van de opening van het nieuwe Institut Jules Bordet in België en de opbrengst van € 18 miljoen van “l’Association Jules Bordet”, de eerste particuliere schenker van het Instituut. Naar goede gewoonte creëerde Luc Petit hierrond een bijzonder indrukwekkende show.

Bekijk hier het volledige palmares van BEA World 2021.

Meer van BEA World :