Benelux Event Awards

Mar 28, 2024, 10:36
Ontdek de BEA Aftermovie!

Ontdek de BEA Aftermovie!

14 december 2021

“Welkom aan alle gasten voor de Belgian Event Awards: jullie krijgen dit jaar 2 edities voor de prijs van 1”, zo verwelkomde Virginie Claes alle genodigden van de BEA Awards 2020-2021, maar ook alle gasten van de Best of Activation (BOA) en Best of Content Agencies (BOCA) awards, die een uurtje voor de BEA’s hun awards kregen uitgereikt in aparte ruimten in de Nekkerhal te Mechelen. Niet minder dan 1000 genodigden genoten vervolgens van prachtig emotioneel geladen showmomenten, 8 BEA Award uitreikingen en een heerlijk doch zeer creatief 3-gangendiner door 5 cateraars.

Het scheelde geen haar of het evenement had in die vorm niet kunnen doorgaan, maar door het doorzettingsvermogen van alle event partners en JADA events, werden de BEA Awards een positief statement voor de hele sector. Laat de professionals hun job doen, want elk evenement kan veilig georganiseerd worden én toch inspirerend werken.

JADA events wil langs deze weg nogmaals alle meer dan 60 betrokken partners bedanken voor de creatieve inzet en ondersteuning van de BEA-BOA-BOCA awards 2021. In deze uitdagende tijden is het verre van evident om te investeren in marketing binnen de sector, maar één ding is zeker: de Belgische eventsector is creatiever en gemotiveerder dan ooit, en dat spatte er op 1 december vanaf. Beleef het in de aftermovie.

Meer van BEA Awards :