Audiovisueel

Mar 31, 2023, 1:26
The Black Pearl aan de Eiffeltoren voor finale WK

The Black Pearl aan de Eiffeltoren voor finale WK

20 juli 2018

De afgelopen WK-periode was een groot succes voor HD Ledshine. Als kers op de taart ging het grootste mobiele scherm ter wereld, ‘The Black Pearl’, meteen na de uitzendingen in Antwerpen voor de finale naar Parijs.

Het Wereldkampioenschap is voor vele bedrijven in de evenementensector een enorm drukke periode, zo ook voor HD Ledshine: “Tijdens dit wereldkampioenschap voorzagen we telkens 12 verschillende locaties van een high quality scherm.” laat CEO Tony Winter trots weten. “Onze mobiele schermen waren erg populair en deden het fantastisch! Wij kijken er met fierheid op terug”. Het grootste exemplaar ter wereld, The Black Pearl genaamd, dat tevens ook 4K kwaliteit behaalt schitterde van Antwerpen tot Parijs. Nadat Nomad Events, organisator van het grootste fandorp van het land, de beslissing nam om dit fandorp van Antwerpen in grootte te verdubbelen, kwamen ze bij HD Ledshine terecht. The Black Pearl bleek de perfecte oplossing te zijn en werd dan ook ingezet om de extra 15.000 supporters te kunnen ontvangen.

… op naar Frankrijk

Toen het vast stond dat de Belgen zouden schitteren in de troostfinale tegen Engeland, kwamen ook de aanvragen uit Frankrijk vlot binnen gestroomd. “We hebben meteen na de troostfinale alles op alles moeten zetten om onze schermen op tijd in Frankrijk te krijgen voor de finale. Ook onze Black Pearl kon op grote interesse rekenen en werd dan ook op een prachtige locatie ingezet. Niet gemakkelijk op zo’n korte tijd, maar dankzij ons team is alles feilloos verlopen.” zegt Tony Winter. 120.000 Franse supporters konden het grootste mobiele scherm ter wereld, van Belgische makelij én in 4K beeldkwaliteit aanschouwen met de majestueuze Eiffeltoren in de achtergrond. Dankzij het flexibele ontwerp en design integreerde het scherm zich perfect op deze historische plaats. “Een echt wow-moment voor het hele team! De kers op de taart!” laat Max Verbruggen weten, de projectmanager bij het bedrijf.

Meer info over HD Ledshine: www.hdledshine.com of via info@hdledshine.com

www.hdledshine.com

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group